Trobada de Corals del Lluçanès

 

Aquest any podem gaudir de nou de la trobada de corals del Lluçanès. Desprès de 2 anys sense poder celebrar-la per les restriccions i dificultats  afegides per la pandemia, un any més repetim amb la trobada de les corals del Lluçanès. Enguany tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la Sala Gran de l’ Ateneu de Sant Feliu Sasserra.

Aquest any s’amplia repertori incorporant l’actuació de  La Coral de l’EMAL (Escola de Música i Arts del Lluçanès)  i del Cor de ca n’Alpens, a més de l'actuació de les 5 corals del territori ja habituals: el Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, la Coral d'Olost, la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès, i la Coral  i el grup de joves de Sant Feliu Sasserra. En aquesta ocasió no ens acompanyaran La Coral d´Oristà i El Cor de la Torre, ja que no van rependre els assajos en la tornada a la normalitat postpandemia.

L'acte inclourà la presentació de les corals a càrrec de Jordi Pujol i l’obertura de l’acte comptarà amb Josep Romero, alcalde de la població anfitriona. S’ oferirà també un berenar per a tots els cantaries i acompanyants.

  23/01/2023
  12:42

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.