Finalitzen les obres per fer realitat l’Escape Room Perot Rocaguinarda

L’actuació ha estat cofinançada pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, mitjançant subvenció per a la Dinamització territorial 2018-2019

Amb l’objectiu d’impulsar i millorar l’experiència de visita al Centre d’Interpretació Perot Rocaguinarda, així com també de diversificar el tipus de públic que acostumen a visitar-lo, l’Ajuntament d’Olost ha fet realitat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, un Escape Room que gira entorn del mateix personatge.

El mes de febrer es va realitzar un concurs públic i es va seleccionar com a empresa guanyadora Jocs al Segon, que és qui des del mes de març ha estat treballant per fer realitat el projecte, finalitzat el mes de desembre. En primer lloc es va definir la conceptualització de tot el joc i tot seguit es va procedir a fer-ne tots els materials necessaris per tal d’ubicar-los a la sala, així com també d’altres tasques vinculades (aixecar una paret, obrir una nova porta, pintar, etc).

L’Escape Room Perot Rocaguinarda consta de 3 sales, on els jugadors han de resoldre un total de 14 jocs per tal de trobar l’objecte més preuat del s.XVI. Aquesta experiència complementarà la visita convencional a l’Espai Perot Rocaguinarda, on es fa un recorregut per la vida d’aquest bandoler a través d’una introducció, dos audiovisuals i diferents plafons informatius. La visita segueix a la sala on es troben els gegants d’Olost construïts el 1987 i normalment finalitza oferint la possibilitat als visitants de disfressar-se amb capes i barrets per fer-se fotografies davant d’un bosc gegant.

Actualment l’Escape Room encara no podrà obrir les seves portes al públic perquè, tenint en compte les normes sanitàries vigents vinculades al Covid-19, no és possible fer els testos necessaris entre públics diversos, importants per assegurar el bon funcionament del nou producte turístic. Des de l’Ajuntament d’Olost s’espera que la situació es normalitzi i que es pugui obrir l’Escape Room tan aviat com sigui possible per així dinamitzar el turisme i l’economia local.  




 
  22/12/2020
  10:11

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.