El Cicle "Intrús, Jazz pel forat del pany" ens porta el concert de Tarta Relena a Olost

El Cicle "Intrús. Jazz pel forat del pany", ens portarà l'actuació de Tarta Relena el dissabte, dia 22 de novembre, a les 17:30 a Mas Roca.

Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Als arranjaments de Tarta Relena, els timbres tan diferents de les dues veus s’enllacen o fan nusos, flueixen com l’aigua o rasquen com l’estepa; s’allunyen en dissonàncies afilades i més tard es retroben. Sempre buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements

Marta Torrella i Helena Ros – veu

El cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. La seva finalitat és oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

A part de la qualitat de les propostes musicals, aquest cicle vol realçar i fer més visible el patrimoni arquitectònic de les localitats participants i donar un valor cultural afegit al concert. Per aquest motiu, la selecció de la programació i la ubicació s’ha fet curosament per garantir un format coherent i engrescador a tots els nivells.

Així doncs, si ens voleu acompanyar, ens trobareu en horari de vespre o de vermut gaudint de concerts curts i íntims en grups reduïts, alhora que degustem el nostre patrimoni i ho maridem tot plegat amb els productes locals de la nostra terra.

El Mas Roca està situat  prop d’Olost, als peus de la pista forestal que comunica el nucli amb les masies de Sallent, Pelaroger o el Mas. Es tracta d’una masia documentada a l’època medieval i reformada al segle XVIII, tal com indica la data inscrita al portal “MAS ROCA 1776”. Destaca un bonic porxo adossat modernament i un petit jardí amb una escultura de Toni Batllori.

Les entrades anticipades es poden adquirir fins 24 hores abans del concert als ajuntaments d'Olost, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Perafita i Alpens, o bé on-line al següent enllaç: Entrades cicle Intrús

També podeu trobar tota la informació del concert al següent enllaç: www.llucanes.cat/intrus


  30/09/2020
  13:39

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.