Reobertura del local de jovent al Raval

Durant aquest estiu 2020 hi ha hagut molts motius de preocupació però també, i com sempre el que en diuen “Brots Verds” i un dels que us volem destacar és la reobertura del Local de Jovent del Raval. El local i el seus equipaments interiors s’havien anat deteriorant i finalment l’Ajuntament va decidir tancar-lo durant una temporada per fer un procés de reflexió amb el propi col·lectiu i per tornar-lo a posar a punt.

En primer lloc, com que hi havia molta brutícia acumulada i alguns mobles fets malbé, es va encarregar a una empresa de neteja i desinfecció perquè el deixés pràcticament buit i net. Una manera de “tornar a començar”. En segon lloc, amb l’assessorament del nou tècnic de joventut del Consorci i amb la coordinació de la regidoria de joventut, es va procedir a l’entrega inicial de claus als representants del jovent que més utilitzaven el local i es va acordar que de moment ells s’espavilarien a aconseguir alguns mobles i sofàs en bon estat per adequar de nou l’espai i que progressivament, en fases posteriors, l’Ajuntament aniria fent algunes reparacions pendents i alguna aportació, condicionada a la bona conservació i ús de l’espai.

A dia d’avui s’ha de dir que l’objectiu ha estat assolit. I per tant no ens volem estar de felicitar al col·lectiu de jovent que inicialment ha aconseguit alguns mobles i que han tornat a donar vida al local.

L’objectiu és que aquest espai sigui el més obert possible a “tot” el jovent del poble i per tant si teniu cap idea, cap iniciativa o cap dubte, us convidem a que ens els feu arribar, ja sigui a la regidoria, al propi tècnic o al jovent que ja l’utilitza. Estem tots a la vostra disposició.

Des de l’Ajuntament sabem que els projectes d’autogestió sempre són més arriscats però potser també més interessants i entenem que és necessari haver fet aquest acte de confiança i animem a tot el jovent d’Olost a utilitzar-lo amb ganes, amb idees i amb continguts.

Gràcies a tots i totes!

  24/09/2020
  16:19

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.