Tarda de poesia a la Font Gran

Tint Taradell Teatre presenta el seu nou espectacle poèticoteatral: "Poetes també",  creat a partir de l'obra de l'autor olostenc Robert Jové Raubert "Un dia d'aquests"

LOCALITZACIÓ: Font Gran

HORARI: 6 de la tarda

PREU: Gratuït

No cal fer inscripició prèvia. Aforament limitat.


Un dia d'aquests... presenta a dos personatges envoltats de rellotges, que els hi van marcant el pas del temps, mentre van reflexionant sobre temes diversos, amb la mateixa poesia i les paraules com a tema dominant. Són poemes a estones irònics d'un realisme quotidià molt humà, aparentment senzill, però profund. Els espectadors hi podran trobar des de records d'infantesa finsa a sensacions i emocions de pèrdua, tot sovint fent referències cinèfiles i musicals. Records que porten a preguntes que no sempre tenen resposta. I acompanyats, a cada pausa de les reflexions, pel constant esdevenir del temps. Poesia viscuda, pensada i sentida des d'una mirada que ens és propera a tots. 

L'autor, Robert Jové i Raubert (Olost, 1964), treballa a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. El 2000 va publicar el seu primer llibre, Gelada negra, sobre el qual es basa l'espectacle que portaran a terme dissabte Tint Taradell Teatre. Més tard va editar Cançó de bressol de líquid amniòtic (2001), Espases rovellades (2002-premi Jacint Verdaguer de poesia 2001 de Calldetenes), i una obra guanyadora del premi Solstici de Taradell publicada en el llibre dels 15 anys del certàmen (2017). Jové defineix la seva poseisa com a "horitzontal" i s'hi poden trobar influències de la poesia nord-americana, en especial de la generació beat i de l'escola de Nova York.  22/09/2020
  10:00

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.