L’Espai Perot Rocaguinarda torna a obrir les portes al públic, ara amb visites concertades

El Centre d’interpretació del Bandolerisme del Lluçanès ha estat tancat de març a setembre arrel del Covid-19 i també per fer reformes. En un futur proper comptarà amb una sala d’Escape Room que permetrà explicar la història en un format diferent i ampliar el perfil de públic que fins ara visitava l’espai.
 
L’Espai Perot Rocaguinarda va tancar les seves portes a mitjans de març arrel de la situació derivada del Covid-19. Des d’aleshores ha estat tancat al públic per precaució i també perquè volia començar a fer realitat l’Escape Room. El nou producte, que estarà enllestit abans d’acabar l’any, permetrà completar l’oferta actual i donar a conèixer el bandoler a través del joc. L’objectiu és clar: ampliar el ventall de públic que fins ara acostumava a visitar l’espai (familiar, adult i escoles) i explicar la història d’una manera més dinàmica.
 
El Centre d’Interpretació del Bandolerisme ha tornat a obrir les portes al públic aquest mes de setembre per oferir visites programades. Com explica la responsable i guia de l’Espai Perot Rocaguinarda, Anna Mas, “el fet de demanar visita concertada permet assegurar que es compleixen totes les mesures de seguretat i higiene de l’espai i, al mateix temps, obre l’opció a la gent de programar la visita amb antelació tan si és cap de setmana com entre setmana”. Es recomana fer la reserva amb un mínim de 24 o 48 hores. En cas de grups  d’escoles o instituts la programació ha de ser abans.

Totes les visites es fan mantenint les mesures de seguretat aconsellades per a centres d’interpretació i museus (desinfecció de mans i espai, ús de mascareta obligatòria i distància social). D’altra banda, també s’ha reduït l’aforament de la sala, que actualment és de 35 persones.

Des de l’Espai Perot Rocaguinarda es vol animar a tothom que encara no hagi tingut l’oportunitat de conèixer la història del bandoler a trucar al 620 83 71 50 o a escriure un correu electrònic a lespairocaguinarda@gmail.com per concertar una visita.

En cas que hi hagi grups interessats en realitzar l’Escape Room, s’aconsella que contactin amb el centre per rebre informació quan aquest sigui una realitat

  22/09/2020
  08:11

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.