Olost torna a participar a la campanya “A l’abril cada paraula val per mil...i al juliol val un SOL!"

Del 6 al 30 de juliol diferents establiments i espais d’Olost i Santa Creu de Jutglar tindran cartells a la vista perquè es puguin resoldre diferents enigmes.

Aquest any Olost torna a col·laborar amb la campanya que el Consorci de Normalització Lingüística d’Osona impulsa cada any en motiu de Sant Jordi i que aquest any s’ha desplaçat al mes de juliol a causa del Covid-19.

Aquesta iniciativa pretén fer visible la llengua als aparadors dels establiments comercials a través de cartells amb enigmes (endevinalles) relacionats amb frases fetes. L’objectiu és que vianants i clients puguin resoldre els enigmes que trobaran escampats a diferents punts del municipi i optar així a diversos premis.

Totes les persones que hi vulguin participar podran anar a buscar una butlleta en paper a la biblioteca, de dilluns a dijous de 3 a 7 de la tarda, complimentar-la i retornar-la abans del 29 de juliol. Si no es vol fer ús de la butlleta física es pot accedir directament al formulari digital a  http://blogs.cpnl.cat/concurscat/

Per poder participar la gent ha d’endevinar 25 dels 30 enigmes i també indicar en quin establiment els ha trobat.

En el cas d’Olost els cartells estaran penjats a tots els comerços del poble, als bars i restaurants, a les perruqueries, a l’Ajuntament, al Centre Cívic, al Casal dels Avis i també a la piscina. També se’n podà trobar algun a Santa Creu de Jutglar.

Tothom que participi al concurs podrà participar al sorteig que farà el Consorci de Normalització Lingüística d’Osona el 31 de juliol a les 12 del migdia. Els premis consisteixen en UN CAP DE SETMANA DE TURISME RURAL A OSONA PER A DUES PERSONES i amb VALS DE 50 € PER GASTAR EN ELS COMERÇOS QUE HAN COL·LABORAT AMB LA CAMPANYA.

En cas de dubtes a l’hora de participar al concurs podeu contactar amb la tècnica de promoció local d’Olost (620 83 71 50).

  08/07/2020
  11:31

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.