Tertúlia amb l'escriptor Ramon Breu sobre la seva novel·la "La veritat no serveix de res"

El divendres 3 de juliol, a partir de les 5 de  la tarda, el Club de lectura de la Biblioteca té una cita amb l'escriptor Ramon Breu per parlar de la seva novel·la: "La veritat no serveix de res".

"La veritat no serveix de res" és una novel·la del gènere nègre que fou publicada l'any 2016 i ens situa a la la Barcelona grisa, vençuda i miserable de 1951 .El seu protagonista Pere Teixidor, fill d' una família obrera i detectiu de professió, es veu obligat a seguir a una cupletista que el portarà a conèixer els tèrbols ambients de la Barcelona dels anys 50.

Ramon Breu Panyella, neix a l'Hospitalet de Llobregat el 1956 i des de fa anys que comparteix veïnatge amb la resta d'olostencs i olostenques. És llicènciat en Història Contemporània a la Universitat de Barcelona i diplomat en Sociologia a l'Institut Catòlic d'Estudis Socials de Barcelona. Ha dedicat la seva vida a l'ensenyament i a la pedagogia, incorporant l'Audiovisual com a recurs educatiu.
 
Com escriptor ha publicat set novel·les i a escrit nombrosos articles d'educació. https://www.escriptors.cat/autors/breur/biografia-ramon-breu

  27/06/2020
  11:05

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.