Curs d'introducció a les principals tecnologies d'elaboració de formatges al Lluçanès

El Consorci del Lluçanès ha programat coordinadament amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya el Curs d'introducció a les principals tecnologies d'elaboració de formatges al Lluçanès

El curs és bàsicament de caire pràctic i inclou en els seus continguts les principals tecnologies d’elaboració de formatges (quallada enzimàtica, quallada làctica, recuit com a producte fresc). La formació consta de 16 hores repartides en tres dies entre les quals, a part de les elaboracions, també s’hi ha inclòs visites a les explotacions de la Ruta de la Llet del Consorci del Lluçanès i un fòrum-debat que servirà a la formadora com a avaluació dels alumnes.

Aquest curs té per objectiu principal donar uns coneixements bàsics sobre l'elaboració de formatges i permetre a cada alumne esbrinar si és del seu interès aprofundir en aquesta formació i arribar a desenvolupar tasques en l'àmbit especialitzat de formatgeria artesana i està especialment adreçat a persones aficionades al formatge que vulguin testejar si els agradaria iniciar-se en l'elaboració de formatges d’una forma professional. El curs també s'adreça a tot el col·lectiu amb un interès concret pel món de les indústries làctiques, formatgeria artesanal i en general, per l'àmbit agroecològic i a estudiants de la UVic-UCC.

Objectius:
  • Dotar d'una formació pràctica bàsica en l'àmbit de l'elaboració del formatge.
  • Plantejar la inquietud en l’alumnat de l’elaboració de formatges al Lluçanès com a sortida laboral, incentivant l'emprenedoria i la dinamització del sector formatger.
  • Complementar la formació dels estudiants de l'àmbit agroalimentari i l'agropecuari.
Podeu obtenir més informació telefonant al 93 881 55 22, de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h.

Podeu realitzar les inscripcions al següent enllaç: Inscripcions


  28/04/2020
  13:51

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.