S'aprova el pla de contingència pels treballadors municipals

Amb motiu de la declaració d'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, l'Ajuntament d'Olost ha aprovat, mitjançant resolució d'alcaldia,  el Pla de contingència per als treballadors municipals, així com l'ajornament de les sessions dels òrgans col·legiats i la suspensió de tota activitat en espais públics i equipaments municipals.

En relació a la resolució d'alcaldia destaquem que els serveis administratius de l'Ajuntament d'Olost treballaran a porta tancada i en forma de teletreball. Per qualsevol dubte o tràmit, us hi podeu adreçar per via telefònica al 93 888 02 11, de 8 a 14 hores,  per correu electrònic a tramitolost@olost.cat o bé a olost @olost.cat, o bé mitjançant la Seu Electrònica Municipal, en la que podreu realitzar una gran varietat de tramits de forma telemàtica.

Pel que fa als òrgans col.legiats municipals, es suspèn la celebració del Ple ordinari previst pel proper dimecres dia 18 de març, així com les Juntes de Govern Local ordinàries i el Consell Sectorial d’Olost i Santa Creu de Jutglar mentre duri la vigència del Reial Decret 463/2020 i l’estat d’alarma, respectivament.

Recordem a tota la població la necessitat de complir amb les mesures de solidaritat personal i ciutadana pel que fa a la prevenció higiènica de les infeccions i l’ajut i suport que ens devem tot el veïnatge. També que cal complir escrupolosament amb les restriccions de mobilitat que ordenen el confinament total de la població. Això no afecta els serveis que es consideren imprescindibles per mantenir l’activitat ordinària, com ara les compres quotidianes, per a les quals està assegurat l’abastiment per la qual cosa també es recorda que no cal acaparar aliments ni altres productes de primera necessitat. També s’aconsella als diferents serveis imprescindibles per a la població que regulin horaris i compleixin amb les mesures que Salut ha implantat mentre duri l’actual situació.

Podeu consultar el contingut íntegre del Decret d'Alcaldia núm. 2020DECR000027, de 16 de març, fent clic a la següent imatge

  16/03/2020
  17:13

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.