Tallers d'emancipació com a actitud vital, per a joves de 12 a 18 anys

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Olost us convidem a participar als TALLERS D’EMANCIPACIÓ COM A ACTITUD VITAL que oferirà el dijous 26 de març a 2/4 de 5 de la tarda Esther Campillo, educadora en emocions, a l’Espai Perot Rocaguinarda (C.Escoles, 2 – Olost).

Aquests tallers, que duraran un màxim de 2 hores, tenen per objectiu ajudar a conèixer quins són els atributs, habilitats i interessos personals de cadascú i també ensenyar com es poden activar tots els mecanismes necessaris per actuar i assolir tots els objectius que ens proposem.  

Els sentiments, els pensaments, la motivació, l’autoestima són alguns dels termes als quals es farà referència durant els tallers, posant un especial èmfasis en el concepte d’actitud, que és la que ens permet emprendre nous projectes i fer-los realitat.

Per poder donar a conèixer tots aquests valors en el taller es duran a terme activitats dinàmiques i es fomentarà la interacció i el joc perquè tot es pugui aprendre d’una manera àgil i interessant.

Esperem que tu i els teus amics us animeu a participar en aquesta activitat gratuïta!
 
Per poder assistir-hi t’agraïrem que confirmis la teva assistència a través d’aquests canals:
- 620 83 71 50  o 93 888 02 11 (Ajuntament)
- tramitolost@olost.cat

  11/03/2020
  10:38

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.