Activitats que es duran a terme a Olost en commemoració del Dia de la Dona

A continuació podeu consultar totes les activitats que es duran a terme durant els propers dies a Olost, en commemoració del Dia de la Dona:

Començarem el dilluns 2 de març, amb una xerrada a l'Espai Rocaguinarda que tractarà sobre sexualitat i límits, a càrrec de la sexòloga Elena Crespi i que es durà a terme en dues sessions: Una per adolescents, a les 5 de la tarda i l'altra per adults, a partir de les 7 de la tarda. (Activitat gratuïta)

De cara a dimarts, 3 de març, es durà a terme una Master Class de Zumba a càrrec d'en Marc Olariaga,  a l'Espai Activa't, a 2/4 de 9 del vespre. (El preu de l'activitat és de 5 €)

Per dimecres, 4 de març, el col.lectiu de dones que formen part del Projecte"L'Illa d'Om" organitza un Esmorzar col.lectiu de dones a la Font Gran. Cal que cadascú es porti el seu esmorzar i es sortirà a 2/4 de 10 del matí del Casal de la Gent Gran d'Olost. El mateix dimecres al vespre, a partir de les 8 del vespre, a l'Espai Rocaguinarda, es durà a terme una xerrada sobre salut hormonal femenina, que anirà a càrrec del psiconeuroimmunòleg de Vitampleni, Marc Serra. (Ambdues activitats són gratuïtes)

El divendres, dia 6 de març, la Biblioteca municipal organitza el visiofòrum "La Fuente de las mujerers", a les 6 de la tarda a l'Espai Rocaguinarda. (Activitat gratuïta)

El dissabte, dia 7 de març, el començarem amb una xerrada sobre "Dona i esport" a càrrec de l'olostenca Susanna Soler, a 2/4 de 12 del migdia a l'Espai Rocaguinarda que, en acabar, s'oferirà un vermut a tots els assistents. Ja a la tarda, les activitats continuaran amb una Master Class solidària d'Spinning, que es durà a terme al Centre Cívic a les 5 de la tarda. Els beneficis que s'obtinguin es destinaran a la recerca pel càncer de mama. (La xerrada del matí és gratuïta i la Master Class d'Spinning té un preu d'inscripció de 5 €)

Durant el diumenge, 8 de març, dia de la Dona, ho celebrarem amb una caminada i un dinar popular. La caminada començarà a les 10 del matí, davant del Centre Cívic i per dinar farem una arrossada popular al Casal de la Gent Gran, a partir de 2/4 de 2 de la tarda (La caminada és gratuïta i el dinar té un preu de 10 €).

Paral.lelament, del 3 al 8 de març es durà a terme un torneig de pàdel femení a les Pistes de Pàdel d'Olost (Inscripcions fins el 28 de febrer a escoladepadel.cat o App pàdelinfo)

Atenció!: Totes les activitats necessiten inscripció prèvia, per correu electrònic a tramitolost@olost.cat o bé per telèfon o whatsapp al 616 699 381

  23/02/2020
  11:03

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.