Comunicat de l'Ajuntament d'Olost en relació amb els robatoris patits durant les darreres setmanes al municipi.

Amb motiu dels robatoris que hem patit durant les darreres setmanes a Olost i Santa Creu, així com en altres municipis del Lluçanès i d’arreu del país que, lògicament, han provocat  preocupació, ansietat i sensació de vulnerabilitat a les persones del nostre municipi, us informem que aquest Ajuntament ha emprès un seguit d’iniciatives per tal de garantir la seguretat i la percepció de la mateixa als veïns i veïnes d’Olost i Santa Creu:

En primer lloc, juntament amb la resta de municipis del Lluçanès, vam impulsar l’adopció d’un acord que es va plasmar amb el document de sol·licitud al Conseller d’Interior, Sr. Miquel Buch,  per tal que s’executi immediatament un Pla de Seguretat que abasti tot el Lluçanès i que comporti un augment de la presència d’efectius al territori, entre d’altres propostes. A continuació us podeu descarregar aquest document: cartaconsellerbuch.pdf

En aquest sentit, l’Ajuntament està contacte permanent i fluid amb la Comissaria de Vic dels Mossos d’Esquadra, amb els que es duen a terme reunions periòdiques i que s’han compromès a incrementar la freqüència del patrullatge a Olost i Santa Creu, tant amb patrulles oficials com de paisà. Així doncs, durant les hores del capvespre, en les que s’han detectat la majoria de robatoris, l’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra garanteixen que hi haurà vigilància als carrers del nostre municipi.

Al mateix temps, hem encarregat una revisió de l’enllumenat públic amb l’objectiu de garantir la seguretat i s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar llums de presència en determinats punts del nostre municipi.

Finalment, demanem a la població que extremi les mesures de seguretat i d’autoprotecció davant de qualsevol fet sospitós, fent-ho saber immediatament als Mossos d’Esquadra trucant al 112. A aquest efecte, us recomanem que us llegiu el díptic que  L’Ajuntament d’Olost va editar sobre mesures de prevenció de robatoris i que es va repartir per entitats i comerços del municipi i que us podeu descarregar fent clic a la següent imatge:

  13/01/2020
  22:38

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.