Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT per l'onada de calor

COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'ALERTA DEL PROCICAT PER ONADA DE CALOR

El pla d'actuació del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) està en fase 2.

Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA per Onada de calor. A tal efecte, es demana als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús i es tingui especial vigilància de les persones majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l'aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques.

Les previsions indiquen que es manté l'onada de calor a tot el territori. L'episodi d'onada de calor es perllongarà, com a mínim, fins el diumenge. La distribució geogràfica del fenomen dins de la zona avisada és de caràcter general. El nivell de perill ha incrementat en comarques del litoral, sobretot de cara a demà divendres. El dissabte el fenomen perdrà intensitat al quadrant nord-est. A més, la temperatura mínima quedarà entre els 20ºC i 25ºC a la major part de Catalunya. 

D'acord amb la sol.licitud formulada pel Departament d'Interior, l'Ajuntament d'Olost i el Casal dels Avis posen a disposició de les persones que ho necessitin l'edifici del Casal dels Avis, convenientment equipat amb aire condicionat, de dilluns a dissabte de les 14:30 a les 17:00 hores.

Podeu consultar el contingut del comunicat fent clic al següent enllaç: COMUNICAT PROCICAT [.pdf]
 
  27/06/2019
  14:02

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.