Primera compra col·lectiva de plaques solars per veïns i veïnes d’Osona, Bages i Ripollès

La cooperativa Som Energia, de la qual l’Ajuntament d’Olost n’és soci, promou una compra col·lectiva per ciutadans i petits negocis de plaques solars fotovoltaiques per l’autoconsum. Sota el nom de Planter Solar es preveu fer una compra col·lectiva de 130 – 140 instal·lacions a aquestes comarques.

Divendres passat a les 20:00h del vespre al Sucre de Vic es va presentar la campanya i es va donar el tret de sortida per aquelles persones que hi estiguin interessades puguin fer la seva reserva. Tota la informació d’aquest projecte el trobareu al següent enllaç: 
- Blog SOM ENERGIA

La transició energètica de la nostra societat és una peça clau pel desenvolupament dels nostres pobles i ciutats, i l’energia fotovoltaica per autoconsum és ja una de les peces claus per la transformació del nostre sistema energètic i per aconseguir un desenvolupament més respectuós amb el nostre entorn.

Des de l’Ajuntament animem als veïns i veïnes a participar en aquesta compra col·lectiva, i estem treballant per l’aprovació en els pròxims mesos per aprovar una Ordenança per la promoció de les instal·lacions d’autoconsum al municipi. Aprofitem per recordar que actualment ja hi ha bonificacions de fins el 50% durant 5 anys del cost de l’IBI per aquelles persones que inverteixin amb aquests sistemes de energies renovables.

  21/06/2019
  14:34

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.