T'esperem al Lluçanès pe "Benvinguts a Pagès"

Els propers 1 i 2 de juny se celebra la 4a edició del Benvinguts a Pagès a tot Catalunya. La iniciativa té com a objectiu posar en valor el sector primari del país mostrant la feina que fan al territori els agricultors, ramaders, elaboradors i pescadors per produir aliments de qualitat. Com a activitat complementària, a Olost s'organitza una caminada per conèixer les herbes remeieres i plantes culinàries del territori el diumenge 2 de juny, a 2/4 de 10 del matí a l'Espai Rocaguinarda.

Consulteu aquí totes les activitats que trobareu al LLuçanès. Veniu a gaudir en família i visiteu explotacions, apreneu com es fa un bon formatge o els secrets del blat forment i gaudiu del bon menjar i de la fantàstica acollida que us espera als allotjaments del Lluçanès!

Podeu apuntar-vos a la Caminada per conèixer les herbes remeieres i plantes culinàries que es durà a terme a Olost, el diumenge dia 2 de juny,  de les 9:30 a les 13:30, mitjançant una trucada o un whatsapp al telèfon620 837 150 o bé enviant un correu a lespairocaguinarda@gmail.com. 

Podeu obtenir més informació de la caminada al fent clic aqui

L’activitat té un cost de 3€ pels majors de 14 anys.




 
  27/05/2019
  14:05

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.