Caminada a la Fira de Transhumància de Santa Creu de Jutglar

Dins les activitats programades per al Fira de Transhumància de Santa Creu de Jutglar del proper diumenge, 5 de maig, es durà a terme, com cada any,  la caminada d'Olost a Santa Creu de Jutglar seguint el camí ramader, de la qual us n'adjuntem el programa i al que enguany s'hi sumen d'altres municipis del Lluçanès (Prats de LLuçanès, Perafita i Sant Martí d'Albars).

El recorregut té uns 4 km i és de nivell fàcil i apte per a tothom amb una mínima condició física i és gratuïta. La sortida és a la Plaça Major d'Olost a les 9 del matí.

A més, i com és costum, s'obsequiarà a tots els participants de la caminada amb un esmorzar de pastor a l'arribada (graellada de botifarra i cansalada amb pa amb tomàquet, vi, aigua i cafè), i un cop allà podrem gaudir de les activitats pròpies de la Fira de Transhumància de Santa Creu, amb jocs tradicionals per a la mainada, tastet guiat de la ruta de la llet i del pa resseguint el camí central de transhumància, taller de llana cardada i de feltre,  parades d'artesania local, audició de l'alumnat d'instrument de L'EMAL i l'Eco-estació

QUEDEM A LES 9 A LA PLAÇA. NO HI FALTEU! Hi esteu tots convidats.

  30/04/2019
  09:43

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.