Convocatòria d'ajuts per subministraments d'energia destinada al consum domèstic

Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.).

Les sol·licituds es podran presentar directament a l'Ajuntament d'Olost o bé a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, (Edifici Vicus – Av. del Mercat, 8, 3 planta – 08500 Vic) i telemàticament a través de la seu electrònica del Consorci.

El termini màxim per a presentar la sol·licitud, juntament amb les factures i els comprovants de pagament de les factures, finalitza el 17 de maig de 2019. 

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronats al municipi, i viure de forma habitual a l’habitatge. 

Us podeu descarregar els criteris de les valoracions econòmiques en funció  dels residents al domicili i els seus ingressos econòmics, i el model de sol.licitud fen clic a les següents imatges:
 
     
 
  10/04/2019
  09:34

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.