Els alumnes de l'Escola Bressol Estel han gaudit d'activitats i sortides durant aquesta setmana

La visita dels avis i àvies per ajudar-los a plantar flors, la lectura del conte del Bibliobús i la  sortida a l'Espai Perot Rocaguinarda, han estat les activitats programades durant aquesta setmana a l'Escola Bressol Estel. A continuació podeu veure la valoració que n'han fet: 

ELS AVIS I ÀVIES DEL POBLE ENS AJUDEN A PLANTAR FLORS
Arriba la primavera i és hora de donar una mica de color a l’exterior de l’escola bressol! Comprem unes quantes plantes i les volem posar a les jardineres que tenim.....qui ens pot ajudar? No en sabem prou......
El dia 28 de març, uns quants avis i àvies ens van ensenyar a fer forats a la terra amb les pales, ens van ajudar a posar-hi les plantes noves i ens van dir que ara venia la gran feina....regar-les tot sovint perquè es facin ben grans i ben maques!!!
MOLTES GRÀCIES PER L’AJUDA I ESPEREM VEURE-US BEN AVIAT!!!
 
LENTAMENT: CONTE DEL BIBLIOBUS
El dia 1 d’abril a la tarda, el Bibliobús va organitzar l’hora del conte a l’escola! Va venir una noia que en sap molt a explicar-nos el conte d’un cargol, titulat LENTAMENT!!
Ens va agradar moltíssim: el vam escoltar, el vam veure i vam cantar i tot!!
GRÀCIES!!
 
ESPAI PEROT ROCAGUINARDA
Avui hem pujat al poble i hem anat a l’Espai Perot Rocaguinarda!!! La majoria no coneixíem els gegants d’Olost i avui els hem pogut veure: el Perot i la Mercè!
L’Anna, ens ha explicat el conte de qui són i del perquè el Perot porta una ploma vermella i ens n’ha regalat una!!
I ep, ens hem pogut disfressar de bandolers: ens hem posat barrets, capes i hem pogut jugar amb espases de fusta i trabucs (però de mentida eh)
ENS HA AGRADAT MOLTÍSSIM!!!


  05/04/2019
  13:13

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.