Si tens entre 13 i 17 anys, crea el teu equip i inscriviu-vos al Raid dels Ausetans 2019

El Raid consisteix en un conjunt d'activitats destinades a joves d'entre 13 i 17 anys,  en equips de 4 a 6 persones, que promouen diversos valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, al medi i als col·lectius que l’habiten. Aquests valors i molts d'altres es transmeten mitjançant un gran conjunt d'activitats: esportives, culturals, d'oci, socials... Totes elles es desenvolupen amb un format de raid per puntuacions, com un torneig.

La final local d'enguany es disputarà a Olost el 30 de març, tot i que abans de celebrar-la hi haurà dues activitats, que enguany estaran relacionades amb la interculturalitat. Un cop s'hagin realitzat les dues actuacions es durà a terme la final local, amb grups del propi municipi i de municipis propers. El grup que obtingui més punts en la final local passarà a la final comarcal (es durà a terme al càmping de Vidrà), juntament amb els millors grups de les altres finals locals.

El premi per a l'equip guanyador de la final comarcal és una sortida a Port Aventura.

Els equips us podeu inscriure fins el dia 19 de març al Punt Jove, els dimarts de 4 a 8 del vespre, al Centre Cívic o bé a l'Ajuntament.


  01/03/2019
  09:46

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.