Projecte d’eixamplament del pont i l’itinerari de vianants per la C-154

L’acte  de presentació es va fer el dimarts 26 de febrer i va comptar amb la presència del diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega i Colomer

Eixamplar de 6 a 11 metres el pont situat sobre del Torrent de Sant Genís, allargar l’itinerari per la C-154 fins el camí passant d’en Pep (a tocar de la C-62) i millorar les condicions per a la seguretat viària i per a la seguretat dels vianants són els principals objectius del projecte que es va presentar dimarts a Olost davant d’una trentena de veïns i veïnes del poble.

Segons l’alcalde Josep Maria Freixanet, que va presentar l’acte, “aquest és un projecte que permetrà fer realitat una obra molt esperada i reivindicada durant anys al municipi”. Per la seva banda, Jordi Fàbrega i Colomer, diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, va exposar tots els detalls del projecte redactat per la Diputació de Barcelona i va assegurar que “aquest tipus d’actuacions en pobles petits com Olost serveixen per evitar el despoblament rural i garanteixen que les infraestructures tinguin la mateixa qualitat que en ciutats més grans”.

A banda d’ampliar el pont es farà un recorregut total de 810 metres, des del carrer de la Forniola fins al camí Passant d’en Pep amb l’objectiu que hi puguin caminar els vianants.

Les obres per fer realitat aquest projecte es té previst que comencin durant el primer trimestre del 2020 i que s’allarguin durant 8 mesos, suposant una inversió aproximada de 820.000€.

Durant l’acte de presentació es va percebre que aquest era un projecte molt esperat per la població ja que suposarà una gran millora tant per a la circulació de vehicles com per als vianants.




  27/02/2019
  19:05

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.