Canal de Telegram de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. Així es converteix en la primera institució pública que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses. 

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges a través d’internet. A través dels canals d’aquesta aplicació es poden trametre missatges unidireccionalment a un nombre il·limitat de subscriptors. 

El nou canal de gencat al Telegram s’afegeix al servei de consultes del 012 a través de missatgeria instantània, que és gratuït i funciona com a complement de l’atenció telefònica. Des del febrer de l’any passat s’han atès prop de 7.000 consultes.

Les eines que us poden interessar per informar-vos són:
  • El canal gencat en què es difon notícies, continguts i informació d’alt valor de servei i que us poden resultar d’interès. Trobareu la informació més útil  i fresca al canal gencat (https://t.me/gencat)
  • El servei de consultes del 012 a través de missatgeria instantània que és gratuït i funciona com a complement de l’atenció telefònica  (http://www.telegram.me/gencat012)
  • El gentcatBOT envia cada dos divendres històries en què l’usuari interactua amb l’aplicació. Una nova manera d’informar dels serveis i de l’actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú. (https://t.me/gencatbot
  • Amb el  bot@equipamentsbot es poden localitzar centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos a prop, a través de geolocalització

 
  11/02/2019
  13:56

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.