Mònica Usart explica a Olost com es prepara la Previsió del Temps als mitjans de comunicació

Mònica Usart, dona del temps de Rac1 i Rac105, va exposar de forma clara i concisa a Olost les eines que utilitzen i els passos que han de seguir els meteoròlegs dels mitjans de comunicació abans de transmetre la informació del temps als seus oients o telespectadors.

També va destacar que cal ser polivalent en l’àmbit de les ciències, espontani i bon comunicador i va agrair la tasca realitzada per persones com l’olostenc Pere Bruch, que diàriament extreuen dades a tot Catalunya.

Entre molts altres aspectes, Usart va explicar quan i com es formen els núvols i la diferència entre anticicló i depressió. A la segona part el públic va poder participar descobrint què passava (sol, pluja o núvols) darrera d’algunes imatges i dites populars. 

Per acabar, en aquesta mateixa jornada, la tècnica de promoció local, Anna Mas, va presentar el nou enllaç del web municipal amb la webcam de meteosona i amb l'històric de dades metereològiques del municipi (des del 1915 fins a l'actualitat), que han estat recaptades per meteoròlegs locals. Podeu accedir a aquesta informació i al webcam directament des del banner que hi ha al web municipal:
enllaç webcam



  22/01/2019
  13:37

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.