Es reparteixen els premis de la Campanya de Nadal d’Olost

Es reparteixen els premis de la Campanya de Nadal d’Olost.

Els premiats han obtingut vals de descompte per bescanviar als establiments que han participat a la campanya
 
El dimecres 16 de gener, tal com s’havia previst, es va procedir a fer el sorteig de la Campanya de Nadal d’Olost 2018, que ha tingut lloc des de l’1 de desembre del 2018 al 7 de gener del 2019 a un total de 21 establiments i bars, restaurants del poble.
Durant la campanya els clients havien de fer una compra mínima a 10 dels 21 establiments participants a la iniciativa, per poder participar al sorteig. En total s’han rebut 37 butlletes complimentades i s’han premiat 5 persones amb vals de descompte als comerços i establiments implicats en la campanya.

Les persones que han resultat premiades són Hermínia Ballús, Josefina López, Concepció Orriols, Sergi Palanques i Loreto Ferrer, tots d’Olost.

L’objectiu que es perseguia amb aquesta campanya era donar a conèixer els comerços d’Olost a la gent del poble i motivar que entréssin a establiments que no formaven part de la seva compra habitual. També es volia impulsar el procés de compra durant l’època de Nadal i durant els mesos de gener i febrer, amb el suport dels vals de descompte.

Aquesta campanya ha estat iniciativa dels establiments locals i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olost. Aquest any s’espera impulsar noves iniciatives per dinamitzar el comerç local. 
 
  17/01/2019
  19:29

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.