Xerrada i sessió pràctica sobre nutrició i rendiment esportiu al Centre Cívic

Què és NUTRICIÓ I RENDIMENT? 

Des de l’Ajuntament d’Olost seguim apostant per la formació i l’aprenentatge a través de tallers pràctics on poder assolir coneixements que ens ajudin a obtenir més bons resultats en la nostra pràctica esportiva. El tàndem NUTRICIÓ i RENDIMENT van molt de la mà, ja que una bona alimentació és la base per a rendir més i millor. Amb tot això, volem sumar-hi un entrenament dirigit on treballar diferents aspectes tècnics per a afavorir el nostre rendiment, minimitzar lesions, tenir més control sobre el nostre cos i la nostra ment a través del COACHING ESPORTIU.     

1. Sessió pràctica per el perfeccionament en la tècnica durant les pujades (COACHING ESPORTIU) Entrenament d’aproximadament 1 hora a càrreg de Pol Rodríguez destinat a afrontar situacions esportives en pujades i fer treball compensatori.  Què entrenarem/aprendrem?  Necessitats físiques bàsiques per afrontar les pujades. Tipologia de pujades i tècnica específica per a cada una d’elles. Tipologies de treball de força i treball propi.

2 . Showcooking de batuts de recuperadors ( NUTRICIÓ ESPORTIVA) . 
L'Àstrid Barqué us ensenya com preparar un bon batut recuperador tenint en compte les necessitats nutricionals que té el nostre cos després de fer esport moderat. Són les receptes que es fan a partir d'aliments reals i saludables.

  10/01/2019
  19:54

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.