Conferència de meteorologia amb Mònica Usart: "La previsió del temps als mitjans de comunicació”

La meteoròloga Mònica Usart, de Rac1 i Rac105, parlarà de “La previsió del temps als mitjans de comunicació” el proper 20 de gener a Olost
 
La xerrada és una de les primeres activitats impulsades aquest any per l’Ajuntament i l’Espai Perot Rocaguinarda per tal de vincular el centre d’interpretació amb la natura
 
La previsió del temps als mitjans de comunicació serà el títol de la conferència que durà a terme el diumenge dia 20 de gener a les 5 de la tarda la meteoròloga de Rac1 i Rac105, Mònica Usart. L’activitat tindrà lloc a l’Espai Perot Rocaguinarda i està destinat a tots els públics ja que la conferenciant ho explica tot de manera molt planera.
 
Usart és llicenciada en Física i Màster de Meteorologia per la Universitat de Barcelona. Actualment és la dona del temps de Rac1 i de Rac105. Anteriorment va treballar fent la méteo a l'Arucitys de 8tv i prèviament havia estat treballant al canal 3/24 i també a Barcelona Televisió, així com en d’altres mitjans radiofònics i escrits.
 
La Mònica Usart combina la seva feina amb la realització de conferències destinades a petits i a grans. D’altra banda, en els darrers anys s’ha convertit en l’autora de tres contes: "Mirant el cel", "Mirant l'Univers" i "Mirant els núvols", on explica la meteorologia als més petits, i també del llibre "Només seran quatre gotes", destinat a tots els públics. 
 
INSCRIPCIONS: Tot i que l’activitat és gratuïta, és necessari fer una reserva prèvia per tal d’assegurar un nombre mínim d’assistents. Les inscripcions es poden fer trucant al 620 83 71 50, per whatsapp al mateix número o escrivint a lespairocaguinarda@gmail.com.

  08/01/2019
  13:09

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.