Recapte d'aliments a Olost

l'AMPA  de l'Escola Terra Nostra organitza, el proper dissabte dia 1de desembre, des de 2/4 d'11 del matí i fins a la 1 del migdia, a la Plaça Major,  el recapte d'aliments a Olost, per col.laborar amb el Gran recapte d'aliments de Catalunya

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la vuitena edició.

L’any 2017 el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya va aconseguir recaptar 4.656 tones d’aliments bàsics a 2.870 punts habilitats de 369 municipis. Això va ser possible gràcies a la col·laboració de més de 30 mil voluntaris que van donar suport, coordinant i atenent els punts de recollida.

La fita per a l'edició del 2018 és tornar assolir una gfran xifra de donacions gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

  30/11/2018
  17:30

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.