Espectacular cap de setmana de motocross a Santa Creu de Jutglar

El cap de setmana passat el món del motocross va tenir Santa Creu de Jutglar de punt neuràlgic, amb dues jornades espectaculars de motocross en les quals vam poder comptar, entre d'altres,  amb la participació de participants del Ral.li Dakar, com l'Oriol Mena i la Rosa Romero.

Dissabte al migdia es van dur a terme les proves de les 3 hores de resistència terra amb ciclomotors, amb un total de 34 equips participants i amb la victòria de l'Oriol Mena (que corria sol), que va completar un total de 72 voltes, seguits de l'equip format per Andreu Batlles i Albert Batlles (71 voltes, 2a posició) i per l'equip format per Bernat Cortes i Jordi Rodes (70 voltes, 3a posició).

Diumenge al matí va ser el torn de les motos de més cilindrada, amb la prova de les 3 hores Copa Catalana de resistència terra, 1r Memorial Ramon Altarriba , amb 38 equips participants i on la parella formada per Pau Tomas i Pablo Nadal van dominar la cursa, fent-se amb la victòria amb un total de 51 voltes. La 2a posició va ser per la parella formada per Marc Calmet i Jordi Abella, amb un total de 49 voltes, mentre que l'equip format per Joan Vilalta i Joan Aguilar va quedar en tercera posició amb un total de 49 voltes completades.

Amb motiu de la prova de diumenge es va dur a terme un sentit homenatge  a  Ramon Altarriba, traspassat recentment,  que havia col.laborat en la organització de les 3 hores durant molts anys i que hi havia participat com a pilot. En l'acte es va lliurar un ramo de flors i una placa commemorativa als seus familiars.